Skip to content

Poeți, prozatori, critici literari, editori de carte și publiciști, artiști plastici din Craiova, Timișoara, Arad, Brăila, Oradea, Alexandria și Roșiori de Vede au vizitat, astăzi, sediul ED Teleorman!

???? Poeți, prozatori, critici literari, editori de carte și publiciști, artiști plastici din Craiova, Timișoara, Arad, Brăila, Oradea, Alexandria și Roșiori de Vede au participat astăzi, 25 martie, la Colocviile literare ale Revistei „Teleormanul Cultural”. Evenimentul a fost organizat de Consiliul Local al Municipiului Roșiori de Vede și Direcția pentru Cultură, Educație, Creație și Sport, prin Biblioteca Municipală „Gala Galaction” Roșiori de Vede, gazda centrului EUROPE DIRECT Teleorman, în colaborare cu revista „Teleormanul Cultural”, condusă de prof. Cristian Gabriel Moraru, inițiatorul manifestării.

???? Programul întâlnirii a cuprins: acordarea premiilor revistei „Teleormanul Cultural” pe anul 2022, lansarea numărului 1/2023 al acestei reviste culturale, o sesiune de comunicări literare, mai multe lansări de carte în prezența autorilor, precum și o expoziție de carte din operele membrilor revistei „Teleormanul Cultural”.

????Ne bucurăm că printre autorii consacrați care au publicat în cel mai recent număr al publicației „Teleormanul Cultural”, se regăsesc și două voluntare ale EUROPE DIRECT Teleorman și anume BIANCA TUTUNARU (proză scurtă) și DORA IATAN (poezie), care își fac, astfel, debutul literar. Felicitări, Bianca și Dora! Știți cât de mândri ne-ați făcut! ????

???? La finalul evenimentului, participanții au vizitat sediul ED Teleorman și, totodată, Secția Împrumut Carte pentru Copii din cadrul Bibliotecii Municipale „Gala Galaction”, acolo unde au putut afla mai multe informații despre proiectul EUROPE DIRECT, finanțat de Comisia Europeană și de Consiliul Local al Municipiului Roșiori de Vede. Mulțumim tuturor pentru aprecieri! ????

#EuropeanYearOfSkills