Skip to content

Seara de muzică folk: …și a fost magică…

…așa cum am promis!

…pentru că am avut alături de noi un PUBLIC minunat, un artist și pedagog desăvârșit – TEDY STÎNGĂ, un adevărat om de cultură – FLORINA CARVACI, membru al Uniunii Scriitorilor din România, dar și niște TINERI extraordinar de talentați și de implicați de la Cercul de Muzică al Casei de Cultură și, totodată, VOLUNTARI EUROPE DIRECT Teleorman, care, împreună, au făcut din SEARA DE MUZICĂ FOLK, susținută ieri, 22 iunie, în Grădina Publică „Mihail C. Mănciulescu” din Roșiori de Vede, un eveniment de neuitat!

Manifestarea a fost organizată de Consiliul Local și Primăria Municipiului Roșiori de Vede, prin Direcția pentru Cultură, Educație, Creație și Sport, și s-a bucurat de aprecierea și prezanța primarului municipiului, ec. Valerică Gheorghe Cîrciumaru.

Vă mulțumim tuturor și fiecăruia în parte, de la mic (n.r.: cel mai tânăr spectator nu avea mai mult de câteva luni…), la mare, că ați ales să petreceți o seară frumoasă de vară în compania muzicii! Și, parafrazându-l pe Nichita Stănescu, chiar dacă nu ați pus nicio întrebare, sperăm ca muzica să vă fi dat răspunsurile de care aveați nevoie!