Skip to content

„SEARA EUROPEANĂ CÂND POVEŞTILE PRIND VIAŢĂ”

4 august 2021, Stadionul municipal din Roşiori de Vede –

„Vom mai face seri pentru adolescenţi?”, „Nici n-am ajuns bine acasă, că m-a sunat un prieten să mă întrebe când se mai face o seară pentru noi?”, „Poate, în septembrie, să fie puţin mai dese serile pentru adolescenţi”, „Mă întreabă oamenii când se mai face???”…

Sunt doar câteva dintre reacţiile şi întrebările pe care le-am primit în urmă evenimentului dedicat adolescenţilor şi tinerilor din cadrul „Serilor europene când poveştile prind viaţă”. Iar noi vă răspundem: CÂT MAI CURÂND POSIBIL!

Recunoaştem că atunci când am gândit o seară dedicată tinerilor, nu ne-am imaginat un asemenea impact. Iar acest lucru ne bucură enorm, pentru că voi, TINERII, sunteţi esenţa preocupărilor noastre, ale Centrului EUROPE DIRECT Teleorman!

 De altfel, în Declaraţia Comunăa Parlamentului European, Consiliului și Comisiei Europene referitoare la Conferinţa privind viitorul Europei, tinerii europeni joacă un rol central în conturarea viitorului proiectului european”. Iar acest lucru este evident şi în România. Avem tineri extrem de talentaţi, extrem de implicaţi şi dornici de a fi ascultaţi şi cooptaţi în acţiunile „oamenilor mari”. Şi tocmai asta facem noi: VĂ ASCULTĂM şi vă dăm posibilitatea de a VĂ FACE AUZITĂ VOCEA. De ce? Pentru că VIITORUL ESTE ÎN MÂINILE VOASTRE!

Pe lângă sutele de tineri, la eveniment au participat şi cadre didactice, consilieri locali, oameni de cultură, părinţi, bunici, dar şi primarul municipiului, domnul Valerică Gheorghe Cîrciumaru. Si cum a fost o seară dedicată tinerilor, iar acţiunea una extrem de importantă, nu au lipsit brăţările de participare cu logo-ul ED Teleorman. Şi, da, promitem că data viitoare vom avea suficiente brăţări pentru toată lumea!

A fost o seară minunată, relaxantă, dar al cărei mesaj s-a dorit a fi receptat cât mai clar: STOP TRAFICULUI DE PERSOANE!

Mulţumim reprezentanţilor Stadionului municipal pentru găzduire, mulţumim domnului primar Cîrciumaru pentru sprijinul acordat în derularea acestei seri! Vă mulţumim tuturor pentru participare şi, cum altfel, aşteptăm reacţiile, impresiile şi propunerile voastre pe Facebook, Instagram, Twitter, site, dar şi direct la sediul nostru!

O vară minunată vă dorim!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *