Skip to content

Campania „FĂ-ŢI AUZITĂ VOCEA!” – 3 septembrie 2021

Bâlciul Anual din Roşiori de Vede

Campania Fă-ţi auzită vocea!” de consultare a cetăţenilor cu privire la subiectele stringente pentru comunitatea locală şi de strângere de idei despre viitorul Europei, iniţiată de  Centrul EUROPE DIRECT Teleorman, a continuat şi în cea de-a treia zi a Bâlciului Anual din Roşiori de Vede.

Tema evenimentului ED Teleorman, înscris pe platforma Conferinţei privind Viitorul Europei -CoFE pentru data de 3 septembrie, a fost „Drepturile consumatorilor şi producătorilor locali”.

Pentru că târgul de la Roşiori aduce împreună mii de producători, meşteşugari, comercianţi, dar şi cumpărători, timp de două ore, echipa ED Teleorman a stat de vorbă cu locuitori veniţi din zone diferite ale ţării, respectiv din Neamţ, Galaţi, Arad, Piteşti, Ploieşti, Alexandria, Vedea, Roşiori de Vede etc. Domeniile pe care aceştia le-au considerat importante au fost: „SCHIMBĂRI CLIMATICE ŞI MEDIU”, „O ECONOMIE MAI PUTERNICĂ, JUSTIŢIE SOCIALĂ ŞI LOCURI DE MUNCĂ” şi „SĂNĂTATE”, iar ideile transmise au fost: „Eradicarea corupţiei în implementarea legilor din domeniul defrişărilor”, „Crearea unei pieţe de desfacere pentru producătorii locali”, „Obligaţii europene, drepturi şi salarii europene”, „Deschiderea pieţelor europene pentru produsele româneşti”, „Digitalizarea administraţiei şi salariaţi pregătiţi pentru era digitală”, „Mai multe pieţe de desfacere a mărfurilor româneşti” etc.

Campania „Fă-ţi auzită vocea!” va continua şi săptămâna viitoare. Vă aşteptăm alături de noi pentru a construi împreună viitorul Europei!