Skip to content

Programul internațional de la Málaga – ziua a doua!

❗️Programul internațional de la Málaga – ziua a doua!✨️ Echipele EUROPE DIRECT din Teleorman, București, Vâlcea, Târgoviște, Sevilla și Màlaga și-au continuat activitatea în cea de a doua zi de proiect.

✨️ Astfel, după exercițiile de pregătire, voluntarii au reluat munca pe grupuri, au adăugat ultimele detalii de scenografie și regie, după care au urmat reprezentațiile propriu-zise ale pieselor de teatru forum.✌️

✨️Iar bucuria noastră, a tuturor celor implicați în acest program, a fost că, într-un timp extrem de scurt, au fost realizate două evenimente de teatru social foarte bine argumentate, temele privind alegerile europarlamentare și schimbările climatice fiind în atenția protagoniștilor și a publicului, feedback-ul fiind pe măsura așteptărilor.????

✨️ Felicitări, dragi tineri români și spanioli, pentru interesul vostru, pentru munca voastră minunată, pentru implicarea activă! Suntem mândri de voi!❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

✨️ Felicitările și mulțumirile merg și către gazdele noastre, colegii de la EUROPE DIRECT Málaga, dar si pentru cei de la EUROPE DIRECT Sevilla, pentru ospitalitatea și căldura cu care ne-au primit! Ne-am simțit ca acasă în paradisul vostru din Málaga!❤️ Vă așteptăm, cu drag, în România!????

✨️ Din sudul Spaniei, de la Marea Mediterană, echipa EUROPE DIRECT Teleorman vă salută! ❤️