Skip to content

FESTIVALUL DE FILM CREATIV PENTRU COPII ȘI ADOLESCENȚI „CineMOVLA”!

În perioada 3-5 august, la Roșiori de Vede, are loc Festivalul de Film Creativ pentru Copii și Adolescenți „CineMOVLA”, organizatorul fiind „Conceptul  MOVLA”, găzduit de Colegiul Național „Gheorghe Lazăr” București, în parteneriat cu Festivalul Internațional de Film de Animație „ANIMEST”, Primăria Municipiului Roșiori de Vede, Direcția pentru Cultură, Educație, Creație și Sport, prin EUROPE DIRECT Teleorman, și Asociația Rotaract Club Triumph.

Prima zi a festivalului începe cu nimic altceva decât un picnic! Dar ce picnic este acela fără un film bun? Îți dăm invitație la #cine-picnicul din cadrul cineMOVLA joi, 3 august, începând cu ora 20:00, pe Stadionul Municipal. Ia ceva pentru șezut, câțiva amici și spray de țânțari, de restul se ocupă organizatorul!

În cea de-a doua zi, mare plăcere vă va face atelierul „In a Relationship” with #myself, de la ora 14:00, la sediul DCECS, facilitat de Silvia Ciubotaru, psihologă & coordonatoare In a Relationship. De la 20:00, sunteți așteptați, desigur, la film, pe Stadionul Municipal, unde, de această dată, în loc să plecați doar cu multe story-uri, poate aveți norocul să puneți mâna pe unul dintre premiile pe care MOVLA le pune la bătaie alături de VIBE Roșiori. Evident, ai nevoie de o privire ageră și multă atenție, fiindcă nu va fi tocmai ușor…

Începem să punem capăt ultimei zile cu un atelier special de educație cinematografică, susținut de către directorul conceptului MOVLA și, totodată, al festivalului cineMOVLA, Mustafa Teke. Pe lângă o proiecție de scurtmetraj, pe care îl vom analiza din mai multe perspective, discuția va include chiar și sfaturi privind începerea unui astfel de proiect cinematografic. Seara, ne luam rămas bun de la Roșiori împreună cu un partener super special, Festivalul Internațional de Film de Animație Animest, care v-a pregătit o selecție de scurtmetraje pentru teens & young adults. Vom marca închiderea unui părți a primului capitol din istoria festivalului cineMOVLA împreună cu voi, așa că … feel proud!

Accesul la festival se face strict pe bază de bilet, de unde ți-l poți lua accesând linkul din bio-ul @movlaconcept.

Parteneri culturali: Primăria Municipiului Roșiorii de Vede, EUROPE DIRECT Teleorman, Kiwanis, Asociația Rotaract Club Triumph.

Sponsori principali: Noark Electric, Pepsi.
Sponsor local: VIBE
Sponsori: CRT Birotica, Nestle

Parteneri media locali: Ziarul DRUM, CȘE Anastasescu

„CineMOVLA” este un proiect al conceptului de cinematografie pentru liceeni MOVLA, desfășurat în luna august.