Skip to content

EUROPE DIRECT în bibliotecile din judeţul Teleorman


Astăzi, 20 octombrie 2021, la Biblioteca Judeţeană „Marin Preda” Teleorman, a avut loc deschiderea celui de-al doilea Punct permanent de informare europeană al Centrului EUROPE DIRECT Teleorman.

La eveniment, au fost prezente bibliotecare din biblioteca judeţeană, dar şi din alte biblioteci publice teleormănene, care au avut astfel posibilitatea să afle de la Echipa ED Teleorman care sunt cele mai recente publicaţii editate de Comisia Europeană şi de alte instituţii europene, să le răsfoiască şi să le distribuie în diverse localităţi ale judeţului Teleorman.

Cum era de aşteptat, cele mai căutate publicaţii au fost cele destinate copiilor şi tinerilor, ştiut fiind rolul definitoriu al bibliotecii în educaţia şi formarea tinerei generaţii. Publicul prezent a fost impresionat de diversitatea temelor abordate de publicaţiile europene, de multitudinea informaţiilor pentru toate categoriile de vârstă şi preocupări, de ingeniozitatea grafică şi calitatea editorială.

Informaţia înseamnă un câştig pentru cel care o deţine. Centrul EUROPE DIRECT Teleorman îţi aduce informaţia europeană, fiind legătura TA cu EUROPA!

Rămâi informat!