Skip to content

Părerea teleormănenilor contează!

În încercarea de a afla care sunt subiectele stringente pentru comunitatea teleormăneană, despre care să dezbatem într-un eveniment ce va fi inclus în Conferinţa privind viitorul Europei, Centrul EUROPE DIRECT Teleorman a început consultarea în cadrul şedinţei Consiliului Local al Municipiului Roşiori de Vede.

Aleşii roşiorenilor, alături de primarul municipiului, ec. Valerică Gheorghe Cîrciumaru, dar şi de reprezentanţi ai presei locale, au fost invitaţi să completeze chestionarul propus de ED Teleorman, iar concluzia demersului nostru a fost că subiectul „EDUCAŢIE, CULTURĂ, TINERET ŞI SPORT” a întrunit cele mai multe voturi, urmat de „VALORI ŞI DREPTURI, STATUL DE DREPT, SECURITATE” şi „O ECONOMIE MAI PUTERNICĂ, JUSTIŢIE SOCIALĂ ŞI LOCURI DE MUNCĂ”.

În perioada 1-8 septembrie, ED Teleorman va continua această consultare cu adevărat „la firul ierbii”, în cadrul unuia dintre cele mai vechi bâlciuri din ţară, BÂLCIUL ANUAL DIN ROŞIORI DE VEDE, atestat documentar încă de pe vremea domnitorului Vlad Ţepeş.

Şi pentru că viitorul este în mâinile noastre, EUROPE DIRECT Teleorman este legătura comunităţii locale cu EUROPA! Aşadar, fă-ţi auzită vocea!