Skip to content

„CoFE de la ora 5”

„Lecţia de informare europeană”

În data de 8 iulie 2021, Centrul EUROPE DIRECT Teleorman, din cadrul Bibliotecii Municipale „Gala Galaction” Roşiori de Vede, a organizat acţiunea „CoFE de la ora 5”, cuprinsă în programul „Lecţia de informare europeană”, eveniment găzduit de Clubul FEMINA din Roşiori de Vede.

Am fost onoraţi să avem alături de noi doamnele acestui club, dar şi o parte a voluntarilor ED Teleorman, într-un dialog între generaţii despre prezentul şi viitorul Europei.

Timp de peste două ore, echipa ED Teleorman a prezentat şi a realizat un training asupra utilizării platformei Conferinţei privind viitorul Europei – CoFE, a informat despre priorităţile Uniunii Europene pentru anul 2021: Pactul verde european şi O Europă pregătită pentru Era digitală, dar şi despre misiunea Centrului EUROPE DIRECT Teleorman în comunitatea teleormăneană. Subiectele care au prezentat cel mai mare interes au fost: sănătatea, educaţia, dar şi tehnologia digitală care ne-a transformă viaţa şi pentru care trebuie să fim pregătiţi.

A fost un moment potrivit pentru ca distinsele doamne ale Clubului FEMINA, foste cadre didactice, medici, ingineri, economişti etc., să-şi împărtăşească ideile, să-şi exprime aşteptările privind locul şi rolul României în Uniunea Europeană, să-şi ofere sprijinul şi experienţa dobândită de-a lungul anilor pentru a contribui la clădirea viitorului nostru comun. Şi pentru că noi încurajăm iniţiativa, spiritul civic şi curajul, am premiat cea mai activă participare, respectiv doamna prof. Ana Dumitrescu, şi colaborarea Clubului FEMINA în derularea evenimentului organizat de EUROPE DIRECT Teleorman.

Întâlnirea s-a încheiat cu promisiunea organizării şi a altor evenimente în viitorul apropiat. Mulţumim tuturor pentru interes şi implicare!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *