Skip to content

#TheGreenTrack: apel pentru propuneri de evenimente

Pentru a amplifica vocile tinerilor, a fost lansat un apel pentru propuneri de evenimente intitulat Green Track Stops (Popasurile de pe c─ârarea verde). 

green track

On the Green Track este o campanie derulat─â de Uniunea European─â ╚Öi adresat─â tinerilor, privind biodiversitatea ╚Öi natura, organizat─â ├«n colaborare cu Re╚Ťeaua global─â de tineret pentru biodiversitate (Global Biodiversity Youth Network, GYBN). Aceasta va fi implementat─â ├«n prim─âvara anului 2022, ├«naintea celei de-a doua faze a Conferin╚Ťei p─âr╚Ťilor la Conven╚Ťia privind diversitatea biologic─â CBD COP 15 ╚Öi pe parcursul Anului european pentru tineret.

Prezentat─â pe o platform─â web dedicat─â, ├«n cadrul evenimentelor de implicare, pe re╚Ťelele de socializare ╚Öi ├«n cooperare cu organiza╚Ťiile de tineret de la nivelul UE, ini╚Ťiativa are ca scop central mobilizarea tinerilor ╚Öi crearea ├«n comun a unui plan de ac╚Ťiune, ├«n scopul protej─ârii ╚Öi al restaur─ârii lumii noastre naturale ├«n urm─âtorul deceniu, precum ╚Öi al cre─ârii unui viitor ├«n care oamenii s─â tr─âiasc─â ├«n armonie cu natura.

Pentru a amplifica vocile tinerilor, a fost lansat un apel pentru propuneri de evenimente intitulat Green Track StopsC─âuta╚Ťi traducerile disponibile pentru linkul precedentROÔÇóÔÇóÔÇó (Popasurile de pe c─ârarea verde). Astfel, tinerii ÔÇô studen╚Ťi, cercet─âtori, tineri speciali╚Öti, arti╚Öti ÔÇô ╚Öi organiza╚Ťiile de tineret de la nivelul UE sunt invita╚Ťi s─â ia parte la aceast─â ini╚Ťiativ─â ╚Öi s─â contribuie la dezbaterea privind viitorul planetei noastre ╚Öi al biodiversit─â╚Ťii ├«ntr-un mod relevant.

Apelul pentru propunerile de evenimente are ca scop asigurarea reprezent─ârii a diferite teme legate de mediu ╚Öi, ├«n special, de biodiversitate ╚Öi de protejarea naturii. Se adreseaz─â tinerilor din toate regiunile UE, ├«n c├ót mai multe limbi ale UE ╚Öi permite orice format: conferin╚Ťe, ├«nt├ólniri, expozi╚Ťii, ateliere sau spectacole online, ├«n loca╚Ťie sau hibride. Evenimentele selectate vor fi organizate ├«ntre lunile martie ╚Öi mai 2022, ├«naintea Conferin╚Ťei de la Copenhaga privind schimb─ârile climatice, iar ideile ╚Öi ac╚Ťiunile lor pline de inspira╚Ťie vor fi incluse ├«n evenimentul de ├«ncheiere a campaniei.

Voi sunte╚Ťi Green Track Stops! Mai exact, Green Track Stops sunt evenimente ╚Öi activit─â╚Ťi organizate de tine ╚Öi al╚Ťi tineri ╚Öi organiza╚Ťii de tineret din ├«ntreaga UE, legate ├«n mare parte de natur─â ╚Öi de protejarea biodiversit─â╚Ťii planetei.

Mai multe informa╚Ťii sunt disponibile prin accesarea portalului web dedicat campaniei: https://ec.europa.eu/environment/thegreentrack_roC─âuta╚Ťi traducerile disponibile pentru linkul precedentROÔÇóÔÇóÔÇó.  

Detalii

Data public─ârii13 noiembrie 2021