Skip to content

SCHIMB DE BUNE PRACTICI – 20 iulie 2021

Vizita echipei şi a voluntarilor EUROPE DIRECT Teleorman la Casa de Cultură Doiceşti – judeţul Dâmboviţa – şi la Centrul EUROPE DIRECT Târgoviște, găzduit de Biblioteca Judeţeană „Ion Heliade Rădulescu” Dâmboviţa, în vederea participării la reprezentaţia de teatru forum cu tema: „O Europă pregătită pentru era digitală – dușmanul de dincolo de ecran”, din cadrul campaniei „Stă în puterea ta să schimbi ceva”.

Am cunoscut oameni minunaţi, de la care am învăţat foarte mult, am vizitat locuri încărcate de istorie, păstrate cu multă trudă şi resurse materiale însemnate pentru a cinsti memoria înaintaşilor.

Pentru toate acestea, mulţumim gazdelor noastre din Casa de Cultură din comuna Doiceşti, edilului acestei localităţi, domnul Cozmin Petru Stana, dar şi colegilor şi voluntarilor din Centrul EUROPE DIRECT Târgovişte, în special managerului Cătălin Vlăduţ Andreescu, pentru invitaţie şi sprijin!

Realizarea acestui eveniment a fost posibilă datorită sprijinului primarului Municipiului Roşiori de Vede, domnul Valerică Gheorghe Cîrciumaru, care ne-a pus la dispoziţie mijlocul de transport!👍

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *