Skip to content

Muzica unește oamenii…

❤️ Atunci când organizăm un eveniment, ne gândim, în primul rând, la impactul pe care îl are acesta în comunitatea căreia ne adresăm, de a acoperi o nevoie a publicului nostru și de a aduce bucurie în viața locuitorilor.

???? Iar „Seara de muzică folk”, organizată ieri, 6 iulie, într-unul dintre cele mai primitoare parcuri din Roșiori de Vede (Parcul „Nicolae Bălcescu”) și asta datorită oamenilor care trăiesc în acea zonă a municipiului și care ne-au primit ca o familie, este o dovadă că obiectivele noastre și-au atins scopurile.

???? Ne-am simțit minunat atunci când voluntarii EUROPE DIRECT Teleorman, alături de artistul Tedy Stîngă, liderul Trupei EUROTON și coordonatorul Cercului de Muzică al Casei de Cultură, dar și de Silviu Arsu, directorul DCECS Roșiori de Vede, au cântat cele mai îndrăgite melodii împreună cu copiii, tinerii, părinții și bunicii veniți în parc în număr mare.

❤️ A fost o atmosferă extraordinară, care ne dă un puternic imbold să continuăm ceea ce facem, conștienți fiind de importanța culturii și de puterea exemplului personal în viața comunității.

???? Muzica unește oamenii, iar dacă această artă ne aduce aproape unii de alții vom fi acolo unde ne veți chema!

???? Vă mulțumim tuturor pentru că ne-ați ales să vă ținem companie timp de câteva ore! Doar împrEUnă construim un viitor mai bun!

#anuleuropeanalcompetentelor