Skip to content

LANSARE DE CARTE – autor „Voluntarul anului 2023 la EUROPE DIRECT Teleorman”: CĂTĂLINA BIANCA TUTUNARU

Ieri, 15 decembrie, în cea de a doua parte a Galei EUROPE DIRECT Teleorman – ediția 2023, a avut loc lansarea primului volum al adolescentei Cătălina Bianca TUTUNARU, voluntar ED Teleorman și redactor al rubricii permanente din ziarul DRUM: „Adolescentul de azi”.

Miniromanul „Camera 307” a apărut în „Colecția DRUM” – serie nouă, cu numărul 41, având sprijinul financiar al Consiliului Local și Primăriei Municipiului Roșiori de Vede, prin Direcția pentru Cultură, Educație, Creație și Sport, volumpublicat la prestigioasa editură AIUS din Craiova.

La evenimentul organizat la Casa de Cultură a Municipiului Roșiori de Vede, au participat peste 100 de participanți, printre care și trei membri ai Uniunii Scriitorilor din România, respectiv: Stan V. Cristea – poet, publicist, istoric și critic literar; prof. Domnița Neaga – poetă și critic literar și prof. dr. Iulian Bitoleanu – poet și cronicar literar, care au prezentat cartea Biancăi și au făcut recomandări pentru tânăra și talentata scriitoare.

Primarul municipiului, ec. Valerică Gheorghe Cîrciumaru, a ținut să o felicite pe autoare și pentru că, în sală, erau foarte mulți tineri, a transmis un îndemn de încurajare și de susținere al tinerei generații roșiorene.

Atmosfera creată de toți cei prezenți ne-a amintit de vremurile în care, la un eveniment cultural organizat de Casa de Cultură, participau sute de invitați… De aceea, MULȚUMIM tuturor celor care ne-au înțeles mesajul!

Felicitări, Bianca! Succes pe drumul pe care ți-l construiești cu dăruire și multă muncă!