Skip to content

Peste 100 de participanți la GALA EUROPE DIRECT TELEORMAN 2023

…pentru că, și în anul 2023, ați fost alături de EUROPE DIRECT Teleorman!

Ieri, 15 decembrie, ED Teleorman a mulțumit tuturor celor care s-au remarcat prin sprijinul acordat echipei de proiect în organizarea activităților cu tematică europeană sau prin promovarea și mediatizarea priorităților Uniunii Europene sau a evenimentelor ED Teleorman în 2023.

La „Gala voluntarilor, a punctelor de informare europeană și a partenerilor ED Teleorman – 2023”, organizată la sediul ED Teleorman, au fost prezenți peste 100 de participanți, dintre care: voluntari, elevi, studenți, cadre didactice, bibliotecari, reprezentanți ai mass-media din regiune, directori ai unor instituții școlare partenere din Roșiori de Vede și Alexandria, manageri de instituții publice județene, reprezentanți ai Consiliului Local și ai Primăriei Municipiului Roșiori de Vede, alături de primarul municipiului – ec. Valerică Gheorghe Cîrciumaru, colaboratori ai Direcției pentru Cultură, Educație, Creație și Sport Roșiori de Vede, gazda centrului de informare EUROPE DIRECT Teleorman.

MULȚUMIM! Și vă așteptăm, și în anul 2024, să faceți parte din familia EUROPE DIRECT Teleorman! ÎmprEUnă construim viitorul!