Skip to content

JURNAL ZIUA a III-a – Tabăra de comunicare și abilități practice pentru voluntari EUROPE DIRECT!

📌Pentru echipa și voluntarii ED Teleorman, ziua de 2 septembrie, din cadrul „Taberei de comunicare și abilități practice pentru voluntari EUROPE DIRECT” trebuia să fie una extraordinară și inedită… Așa am gândit atunci când am programat evenimentele din această zi, iar realitatea a fost mai mult decât ne-am fi așteptat…

📌 După ritualul obișnuit al dimineții, tinerii noștri au aflat elementele pozitive și negative ale Legii voluntariatului de la managerul Centrului ED Teleorman – Marinela Rușanu.

📌 La ora 14, centrele ED Târgoviște și Teleorman au prezentat produse și materiale informative ED și au evidențiat munca alături de voluntari.

📌La ora 19, la Grădina de Vară Cinemascop din Eforie Sud, urma să aibă loc debutul spectacolului de teatru forum cu tema „Planul ecologic european – Gata să acționăm pentru natură!”, prezentat de voluntari ED Teleorman, din cadrul campaniei „Stă în puterea ta să schimbi ceva”. Dacă în prima parte a zilei, soarele ne-a mângâiat cu razele sale, după ora 15, vremea s-a schimbat radical, iar ploaia torențială care s-a abătut asupra litoralului românesc părea că ne va nărui planurile. La toate acestea s-a adăugat și imposibilitatea unuia dintre voluntarii noștri de a-și putea interpreta rolul în cadrul scenetei…

📌 În ciuda tuturor acestor probleme, piesa de teatru forum a fost pusă în scenă în cadrul Festivalului eco-art Eforie Colorat 2022, iar reacțiile publicului adunat la terasa Grădinii de vară Cinemascop au fost dintre cele mai frumoase.

📌La finalul acestei zile incredibile, alături de managerul ED Târgoviște, Vlădut Andreescu, ne-am adunat pentru a analiza, la cald, toate elementele spectacolului de teatru forum, iar feedback-ul a fost unul extrem de pozitiv, ceea ce nu poate decât să ne bucure sufletele și să dea speranțe pentru viitor.

📌 Pentru toate acestea, MULȚUMIM colegilor noștri de la ED Târgoviște pentru susținere și implicare activă! MULȚUMIM Asociației Forumul Artelor Vizuale pentru încrederea și găzduire! MULȚUMIM publicului nostru pentru aprecieri și că a ales să ne fie alături pe o vreme mai degrabă de sfârșit de noiembrie decât una de început de septembrie! MULȚUMIM inegalabililor noștri voluntari care au dovedit că pot performa în orice condiții, în orice spațiu și pe orice vreme! FELICITĂRI, dragi tineri! Ne-ați făcut extraordinari de mândri că faceți parte din echipa noastră!

👉 Nouă chiar ne pasă! Dar ție?

#EYY2022 #ANULEUROPEANALTINERETULUI #EFORIECOLORAT