Skip to content

JURNAL ZIUA a II-a – Tabăra de comunicare și abilități practice pentru voluntari EUROPE DIRECT!

📌 Ziua a doua a taberei de comunicare a fost una memorabilă din toate punctele de vedere:

📌 Astfel, prima parte a zilei a fost dedicată teambuilding-ului „Implicarea tinerilor în construirea unui viitor mai bun – mai verde, mai incluziv și mai digital, moment în care tinerii noștri voluntari, alături de colegii lor de la EUROPE DIRECT Târgoviște, au beneficiat de activități non formale și ateliere de lucru în paralel, coordonate de centrele de informare europeană ED Târgoviște&ED Teleorman.

📌 A urmat prânzul și vizitarea stațiunii Eforie Sud, iar seara zilei de 1 septembrie a aparținut reprezentației de teatru forum oferită publicului (venit în număr mare la eveniment) de către echipa și voluntarii EUROPE DIRECT Târgoviște.

📌Evenimentul a fost precedat, cum altfel, de promovarea directă a campaniei Stă în puterea ta să schimbi ceva, toți voluntarii interacționând cu turiștii, dar și cu localnicii, difuzând flyere și postând prin stațiune afișele acțiunii.

📌 Cum era de așteptat, spectacolul de teatru forum cu tema „Planul ecologic european – Să acționăm ACUM și pentru generațiile viitoare”, oferit de colegii noștri dâmbovițeni, a fost un real succes, publicul intervenind pentru schimbarea în bine a narațiunii.

👏Felicitări, Vlăduț Andreescu! Felicitări, EUROPE DIRECT Târgoviște! Sunteți un izvor de inspirație pentru noi, motiv pentru care vă mulțumim! Mulțumirile noastre merg și către Asociația Forumul Artelor Vizuale, partenerul nostru în organizarea evenimentelor la malul mării.

👉O nouă zi în care s-a demonstrat că implicarea activă face diferența. De aceea, nouă chiar ne pasă! Dar ție?