Skip to content

FĂ MIŞCARE! RĂMÂI SĂNĂTOS! 19 septembrie 2021, Roşiori de vede

Peste 100 de participanţi, cu vârsta cuprinsă între 8 şi 84 de ani, au răspuns invitaţiei Centrului EUROPE DIRECT Teleorman, găzduit de Biblioteca Municipală „Gala Galaction” Roşiori de Vede, de a participa la acţiuneaFă mişcare! Rămâi sănătos!” din data de 19 septembrie, din Roşiori de Vede.

Purtând tricouri cu însemnele ED Teleorman şi de promovare a Pactului verde european, iubitorii sportului şi susţinători ai formelor alternative de transport ecologic şi de reducere a poluării aerului, poluării fonice, a accidentelor şi a numărului persoanelor obeze au avut de parcurs un traseu care a cuprins o mare parte a municipiului de pe râul Vedea şi anume: sediul EUROPE DIRECT Teleorman – Primărie – strada Dunării – Barieră – Bulevardul Comercial – Pădurea Vedea, acolo unde a avut loc o pauză de hidratare, şi retur pe: Bulevardul Comercial – str. 1 Decembrie – Spitalul Caritas – str. Carpaţi – str. I. L. Caragiale – str. Sf. Teodor – Primărie.

Şi pentru că este un sportiv recunoscut şi un activist al mişcării în aer liber, primarul municipiului Roşiori de Vede, Valerică Gheorghe Cîrciumaru, a fost alături de noi, implicându-se activ în organizarea şi derularea evenimentului, motiv pentru care îi mulţumim frumos!

Mulţumim, de asemenea, Poliţiei Municipiului Roşiori de Vede, Poliţiei Locale şi Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Municipiului Roşiori de Vede, pentru eforturile de a ne asigura un eveniment fără accidente sau incidente, deschizându-ne calea şi supraveghindu-ne îndeaproape!

Până la următoarea activitate a „Săptămânii europene a mobilităţii”, vă mulţumim pentru participare şi vă dorim să rămâneţi sănătoşi prin mişcare!