Skip to content

Lecţia de informare europeană la Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din Roşiori de Vede

Centrul EUROPE DIRECT Teleorman🇷🇴 a organizat astăzi, 🕙23 noiembrie, o nouă dezbatere despre Europa🇪🇺, de data aceasta având ca partener Liceul Tehnologic „Anghel Saligny” din Roşiori de Vede.

Timp de peste o oră, echipa EUROPE DIRECT Teleorman a susţinut un dialog constructiv cu elevi👫 şi cadre didactice👩‍🏫🧑‍🏫 de la liceul roşiorean, despre Conferinţa privind Viitorul Europei🗣 , despre priorităţile Uniunii Europene pentru anul 2021: Pactul verde european🌳🌴🎋, O Europă pregătită pentru era digitală💻, dar şi despre anul 2022 declarat Anul european al tineretului🙋‍♀️🙋🙋‍♂️, despre NextGenerationEU şi Spaţiul învăţării – ghişeul unic pentru materiale oficiale de predare şi învăţare în UE, dar şi despre necesitatea implicării tuturor în procesul de luare a deciziilor, de creionare a viitorul nostru comun în Europa.

Am fost sprijiniţi în demersul nostru de directorul instituţiei de învăţământ, prof. Adrian Liviu Păun, şi de inimoasa profesoară Eugenia Viorica Staicu, de altfel unul dintre voluntarii seniori ai EUROPE DIRECT Teleorman. Mulţumim tuturor👏!

A fost o altă zi care ne-a întărit convingerea că tinerilor le pasă de lumea în care trăiesc şi nu sunt indiferenţi faţă de Europa de mâine.

Viitorul arată bine✌️!