Skip to content

ŞCOALA DE VARĂ LA EUROPE DIRECT TELEORMAN – ediția 2023!

Pentru al treilea an consecutiv, EUROPE DIRECT Teleorman, găzduit de Biblioteca Municipală „Gala Galaction” din Roșiori de Vede, organizează Şcoala de vară la EUROPE DIRECT Teleorman!

Vă propunem un program educațional ce cuprinde ateliere interactive având ca temă Anul European al Competențelor, dar și despre implicarea și încurajarea dezbaterilor referitoare la chestiuni ale Uniunii Europene și la viitorul Europei, la dreptul de vot și puterea acestuia, la importanța educației și a perfecționării pe tot parcursul vieții.

Invitați ai școlii vor fi: specialiști din Inspectoratul pentru Situații de Urgență Teleorman, dar și un reprezentant BELC – prof. Cristiana-Mirela Piper-Savu, consilier local!

Înscrierile la Școala de vară încep de joi, 10 august. Participarea este gratuită!

ATENŢIE: locurile sunt limitate!!!

Toate detaliile despre activități, cererile de înscriere, dar și condițiile de participare le găsiți pe site-ul ED Teleorman, dar şi la sediul nostru din str. Dunării nr. 54-56 din Roşiori de Vede.

Vă aşteptăm să petrecem împrEUnă o vară de neuitat!

Această imagine are atributul alt gol; numele fișierului este Afis-Scoala-de-vara-2023-725x1024.jpg

Cererea de înscriere pentru participanți minori poate fi descărcată de aici, iar Cererea de înscriere pentru participanți majori poate fi descărcată de aici.