Skip to content

RĂMÂI SĂNĂTOS ÎNTR-UN MEDIU CURAT! – 20 septembrie 2021, Roşiori de Vede

Campania „Săptămâna europeană a mobilităţii”, organizată de Consiliul Local, Primăria Municipiului Roşiori de Vede, DCECS, prin Biblioteca Municipală „Gala Galaction” şi Centrul EUROPE DIRECT Teleorman, a continuat luni, 20 septembrie, atunci când peste 160 de elevi şi cadre didactice de la instituţiile de învăţământ roşiorene au participat la acţiunea „Rămâi sănătos într-un mediu curat!” de curăţenie a străzilor din zona şcolilor, a curţilor interioare şi a spaţiilor verzi din preajma acestora.

În mijlocul copiilor, a ajuns şi edilul oraşului, ec. Valerică Gheorghe Cîrciumaru, care le-a vorbit despre necesitatea selectării responsabile a deşeurilor şi despre educaţia civică în domeniul protejării mediului înconjurător, oferind tuturor instituţiilor şcolare Trofeul „Săptămâna europeană a mobilităţii.

            Acţiunea „Rămâi sănătos într-un mediu curat!” a fost susţinută şi de firma de salubritate POLARIS, cea care a pus la dispoziţie sacii de depozitate a gunoiului adunat de copii şi care, la finalul manifestării, a ridicat deşeurile de la fiecare şcoală, motiv pentru care MULŢUMIM!

            A fost o zi în care am simţit bucuria celor mici că fac ceva important şi extrem de necesar pentru comunitatea în care trăiesc, pentru un mediu mai curat şi mai frumos şi că sunt un exemplu pentru cei mari!

            Felicitări tuturor!