Skip to content

JURNALUL ZILEI 1 – Tabăra de comunicare și abilități practice pentru voluntari EUROPE DIRECT:

📌 Astăzi, 31 august, a început acest proiect de comunicare și abilități practice, în organizarea centrelor ED Teleorman și ED Târgoviște, în parteneriat cu Asociația Forumul Artelor Vizuale

📌 Adunarea a avut loc dis de dimineață (7:30), atunci când 10 voluntari EUROPE DIRECT Teleorman, însoțiți de managerul centrului – Marinela Rușanu și de consilierul de comunicare Aurelia Bărbuț, au pornit la drum din Roșiori de Vede, cu destinația Eforie Sud.

📌 În jurul orei 14:30, am ajuns la locul de cazare, acolo unde ne așteptau voluntarii ED Târgoviște implicați în acest proiect minunat, coordonați de neobositul manager Vlăduț Andreescu.

📌 Între 17:00-19:00, am făcut cunoștință și am învățat de la managerul ED Târgoviște cum ne integrăm într-un grup nou, am trecut în revistă obiectivele taberei și planul detaliat pentru zilele următoare.

📌 Ziua s-a încheiat cu un ice breaking și cină, moment în care s-au consolidat relațiile dintre voluntarii celor două centre de informare europeană, scopul fiind promovarea unei platforme regionale de rețele europene.

❗️ „De la aspecte legate de climă la aspecte sociale și digitale, tinerii se află în centrul procesului nostru de elaborare a politicilor și al priorităților noastre politice”, spunea președinta Comisiei Europene Ursula Von der Leyen.

👉Într-adevăr, tinerii sunt în centrul preocupărilor noastre pentru că nouă chiar ne pasă! Dar ție?

#EYY2022#ANULEUROPEANALTINERETULUI