Skip to content

Fii voluntar EUROPE DIRECT Teleorman!

✌️

🔶 În îndeplinirea misiunii Centrului EUROPE DIRECT Teleorman de a aduce Europa mai aproape de cetăţeni, în activitatea de informare şi de organizare de evenimente cu tematică europeană, conform priorităţilor Uniunii Europene, echipa de proiect a fost sprijinită, în anul 2021, de un grup inimos de voluntari, în mare parte alcătuit din elevi.

🔷 Timp de opt luni, am învăţat împreună lucruri noi, am creat momente şi acţiuni minunate şi am dezvoltat un curent care îşi pune deja amprenta asupra comunităţii locale: „Părerea teleormănenilor contează!”.

🔶 Fie că vorbim de participarea teleormănenilor la construirea viitorului Europei, făcându-şi vocea auzită prin intermediul Conferinţei privind viitorul Europei, fie că ne referim la punerea în aplicare a strategiei Comisiei Europene, parte a Planului climatic, pentru absorbţia mai multor gaze cu efect de seră din atmosferă şi încurajarea biodiversităţii, de implicarea în acţiunile organizate şi derulate de EUROPE DIRECT Teleorman, VOLUNTARII au fost în centrul preocupărilor noastre, iar ajutorul lor a fost de nepreţuit.

🔷 Tocmai de aceea, în data de 15 martie 2022, la sediul EUROPE DIRECT Teleorman din Roşiori de Vede, a avut loc selectarea noilor voluntari. Aşa cum de altfel ne aşteptam, zeci de tineri au dorit să participe la eveniment, sperând că vor fi selectaţi pentru a face parte din familia EUROPE DIRECT Teleorman. În orele petrecute în cochetul sediu al ED Teleorman, tinerii au aflat de la echipa de implementare a proiectului ce înseamnă EUROPE DIRECT Teleorman, care sunt finanţatorii, care sunt obiectivele şi misiunea centrului european găzduit de Biblioteca Municipală „Gala Galaction”, dar şi care este Planul de comunicare pentru anul 2022.

🔶 Discuţiile purtate cu tinerii teleormăneni ne-au întărit convingerea că aceştia îşi cunosc drepturile, dar şi îndatoririle faţă de comunitate, că vor să se implice în construirea VIITORULUI lor într-o EUROPĂ unită şi solidară, iar primul pas este acela de a deveni VOLUNTAR EUROPE DIRECT Teleorman.

🔷 Cu siguranţă, doar ÎMPREUNĂ construim VIITORUL EUROPEI.

👉 IMPLICĂ-TE!