Skip to content

CITEȘTE!

📚 Zeci de copii, adolescenți, tineri, dar și adulți și vârstnici au venit astăzi, 4 august, în Grădina Publică „Mihail C. Mănciulescu” din Roșiori de Vede, la o nouă întâlnire cu CARTEA, în cadrul programului „Biblioteca de vacanţă în EUropa de acasă – Cărțile nu au vacanță!”, organizat de Centrul EUROPE DIRECT Teleorman, găzduit de Biblioteca Municipală „Gala Galaction”.

📚 Da, cărțile nu au vacanță și e minunat acest lucru, iar dorința de a citi, de a învăța lucruri noi despre Uniunea Europeană, despre unitate în diversitate, despre a avea inițiativă și a-ți exprima viziunea într-un an dedicat tinerilor europeni, toate acestea au fost atât de prezente în această zi frumoasă de vară.

📚 Și pentru că „stă în puterea … noastră să schimbăm ceva”, voluntarii ED Teleorman au repetat intens, de data aceast în aer liber, la piesa de teatru forum „Pactul ecologic european – Gata să acţionăm🌳🎋🌻#PentruNatură”, piesă ce va avea premiera în cadrul Taberei de comunicare și abilități practice cu tema: „Nouă chiar ne pasă! Dar ție?”, de la finalul lunii august🎈🎈🎈.

✌️Împreună construim viitorul! Până data viitoare,

👉CITEŞTE!