Skip to content

Campania „Stă în puterea ta să schimbi ceva!” a ajuns, astăzi, la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” din Roșiori de Vede

Echipa de teatru a centrului EUROPE DIRECT Teleorman a susținut astăzi, 28 noiembrie 2022, la Liceul Tehnologic „Virgil Madgearu” din Roșiori de Vede, o nouă reprezentație de teatru forum cu tema „Gata să acționăm pentru natură” din cadrul campaniei „Stă în puterea ta să schimbi ceva!”.

Chiar dacă publicul nostru, alcătuit din elevi și profesori de la liceul cu profil economic din Roșiori de Vede, a avut mai multe emoții decât protagoniștii piesei de teatru forum, totuși au fost și curajoși care au intervenit în piesă și au schimbat în bine deznodământul acesteia, demonstrând că și lor le pasă de mediul în care trăiesc. Evenimentul a avut loc cu sprijinul directorului instituției, prof. Daniela Vișinică, și cu participarea altor cadre didactice, printre care: prof. Marin Radu – director adjunct, prof. Cristiana Piper-Savu și prof. Florentina Ilie. Mulțumim tuturor!

Ca modalitate de educație interactivă și non-formală dedicată elevilor și cadrelor didactice, campania de teatru social de responsabilizare a comunității se desfășoară cu ajutorul voluntarilor ED Teleorman, acțiune prin care dorim să contribuim la crearea unui public european avizat, sensibil la subiecte precum: nepăsarea, ignoranța, degradarea mediului înconjurător, dezinformarea, manipularea, etichetarea și discriminarea, public capabil să participe la dezbateri privind prioritățile Uniunii Europene.

La finalul evenimentului, am transmis mesajele noastre pentru viitorii economiști de a se implica și de a-și face auzite vocile! Pentru că doar împreună construim viitorul Europei!

#AnulEuropeanAlTineretului #PactulVerdeEuropean