Skip to content

SEARA DE FILM PENTRU TINERII EUROPENI!

🇪🇺❤️🇷🇴

📅Ieri seară, pe Stadionul Municipal din Roșiori de Vede, a debutat unul dintre cele mai așteptate programe marca EUROPE DIRECT Teleorman: 📽„Seara europeană când poveștile prind viață”.

🎈 A fost o seară de film la firul ierbii🍀🌿☘️, dedicată TINERILOR EUROPENI, având un puternic mesaj motivațional✌️, la care au participat peste 300 de persoane🧍‍♀️🧍🧍‍♂️.

🎈 În deschidere, a fost prezentat trailerul „Behind the Words – Ținutul țânțarilor – Boovie Junior”, care a obținut locul al III-lea la Festivalul de book-trailere: BOOVIE 2022, material realizat de echipa Școlii Gimnaziale „Mihai Eminescu” din Roșiori de Vede. Doi dintre membrii acestei echipe sunt și voluntari ai EUROPE DIRECT Teleorman și anume: Mustafa Teke și Bianca Ștefania Pîrvan. Felicitări tuturor!👏

🎈 A urmat prezentarea unui videoclipului „PUTEREA UNEI GENERAȚII”, despre tinerii care prin voință reușesc să schimbe lucrurile și să privească înainte cu încredere și speranță, material realizat DE și LA INIŢIATIVA Voluntarilor❤️💛💙 EUROPE DIRECT Teleorman. BRAVO, dragi voluntari, și MULȚUMIM!👏

🎈Filmul serii, „Footloose”, a stârnit reacții dintre cele mai diverse, iar finalul acestuia a ridicat mare parte dintre tinerii prezenți la dans💃🕺.

🎈 A fost o seară minunată, în care sute de tineri au socializat, au zâmbit, au dansat și au învățat un lucru: atunci când îți propui ceva în care crezi cu tărie, reușești să-l îndeplinești. De aceea, îndemnul în ANUL EUROPEAN AL TINERETULUI este: EXPRIMĂ-ȚI VIZIUNEA!

👉PS: Mulțumim tinerilor noștri voluntari, care, undeva aproape de miezul nopții, la lumina telefoanelor, au adunat ȘAPTE SACI DE GUNOAIE lăsate în urmă de … alți tineri!?!

Și pentru că am lăsat locul în care ne-am desfășurat activitatea într-o curățenie exemplară (ca de fiecare dată!), acest lucru a fost sesizat și de primarul municipiului Roșiori de Vede, în timpul matinalei sale ore de alergat, motiv pentru care a ținut să ne felicite personal! 👍