Skip to content

ŞCOALA DE VARĂ LA EUROPE DIRECT TELEORMAN – Atelierul de lucru: „Viitorul Europei – viitorul nostru”

10 august – Sediul EUROPE DIURECT Teleorman – Sala de conferinţe a DCECS Roşiori de Vede

Unul dintre cele mai aşteptate ateliere de lucru, programat în cadrul Şcolii de vară la EUROPE DIRECT Teleorman, a fost atelierul de artă teatrală şi teatru forum, având ca public ţintă adolescenţii teleormăneni. Cursanţii au avut ocazia de a cunoaşte câteva tehnici de dezvoltare personală prin teatru, cu accent pe atitudine, mişcare scenică, dicţie, improvizaţie, structura şi exprimare firească a textului dar şi empatie. Mentor le-a fost talentata actriţă Alexandra Murăruş – director artistic al Festivalului de Teatru IDEO IDEIS, festival aflat în plină desfăşurare, în această săptămână, la Alexandria.

Nu a lipsit o mică mostră a ceea ce înseamnă o reprezentaţie de teatru forum, unul dintre personajele principale fiind chiar un voluntar al ED Teleorman, Michael Cătălin Bunea, însă toţi participanţii la curs au fost extrem de activi şi dornici să-şi exprime punctele de vedere în ceea ce priveşte reprezentaţia. 

Mulţumim partenerului nostru în desfăşurarea acestui atelier, respectiv IDEO IDEIS, mulţumim domnului primar Valerică Gheorghe Cîrciumaru pentru susţinerea demersului şi tuturor celor prezenţi pentru participare!