Skip to content

„Salut! Eu sunt GRĂSANU!

?

?Mă vedeți? Cum unde sunt?!? ?Aici, sus … cocoțat!

Da, bine, știu… nu sunt nici pisică?, nici maimuță?, nici vreo pasăre? ceva… Și, dacă e să mă întrebați pe mine, nici prea gras nu sunt, deși sunt foarte pofticios?. Dar îmi place numele meu și-mi place să mă cațăr peste tot!?

Eu „locuiesc” temporar la Adăpostul de animale? din Roșiori de Vede. La fel ca mine, mai sunt alți peste 200??‍?? de căței. Vă invit și eu pe la noi, așa cum au făcut-o și Shakira, și Billy, și Iancu, și Carla, din decembrie 2021 încoace! Poate vă îndrăgostiți de unul dintre noi. Suntem iubitori, jucăuși și nu cerem prea multe!❤️

Acum, suntem triști? că nu ne adoptă și pe noi nimeni… Și nici să ne aducă ceva gustos nu vin prea mulți… Totuși, prietenii noștri de la EUROPE?? DIRECT Teleorman?? sunt alături de noi și încearcă să ne ajute✌️.

Dacă vreți să aflaţi? mai multe despre mine şi despre prietenii mei din adăpost, sunaţi la numărul de telefon: 0771397952! Vă va răspunde Amalia?, șef formație Ecarisaj. De asemenea, echipa EUROPE DIRECT Teleorman vă stă la dispoziţie pentru orice detaliu?.

Vă pup!”???

? Nu rămâne indiferent!

? Adoptă un câine și hai să facem din Roșiori de Vede un oraș fără câini pe străzi!?