Skip to content

Peste 90 de teleormăneni au participat la evenimentul: SĂNĂTATE PE BICICLETĂ ÎNTR-UN MEDIU NEPOLUAT!

🚴‍♀️ Astăzi, într-o zi frumoasă de septembrie, răscolită – ce-i drept – de un vânt îndrăzneț, la Roșiori de Vede, a avut loc anuala plimbare cu bicicleta din cadrul Campaniei „Săptămâna Europeană a Mobilității 2022”, celebrate, în acest an, cu tema „Conexiuni mai bune”.

🚴‍♀️Intitulat „Sănătate pe bicicletă într-un mediu nepoluat”, evenimentul organizat de Consiliul Local, Primăria Municipiului Roşiori de Vede, Direcţia pentru Cultură, Educaţie, Creaţie şi Sport, prin Biblioteca Municipală „Gala Galaction” şi Centrul EUROPE DIRECT Teleorman, a adus împreună peste 90 de iubitori ai mersului cu bicicleta, dar și ai unui stil de viață sănătos: copii, adolescenți, tineri, adulți, vârstnici, fiecare participant purtând tricouri și șepci inscripționate cu logo-ul Anului European al Tineretului, dar și al Centrului EUROPE DIRECT Teleorman.

🚴‍♀️ Bicicliștii au avut de parcurs un traseu de peste 11 km, pe cele mai importante străzi ale municipiului, cu o pauză de 10 minute pentru hidratare într-o oază de verdeață, în 🌳🌳🌳 Pădurea Vedea.

🚴‍♀️ Și pentru că mișcarea este benefică la orice vârstă, cel mai tânăr participant are 9 ani, iar cel mai în înțelept dintre ei a împlinit onorabila vârstă de … 86 de ani!!!

FELICITĂRI TUTUROR!👏

🚴‍♀️ Mulțumim pentru sprijin și participare: Poliției Municipiului Roșiori de Vede, Direcției Poliția Locală din cadrul Primăriei Municipiului Roșiori de Vede, colegilor din Administrația publică locală prezenți la eveniment, personal primarului Municipiului Roșiori de Vede, Valerică Gheorghe Cîrciumaru, unul dintre cei mai importanți susținători ai sportului de masă, instituțiilor de învățământ care ne-au înțeles mesajul, dar și celor mai devotați și talentați tineri roșioreni: VOLUNTARII EUROPE DIRECT Teleorman! ❤️

🚴‍♀️ Și cum Săptămâna Europeană a Mobilității continuă, vă așteptăm alături de noi și joi, 22 septembrie, de Ziua Mondială fără Mașini, atunci când ne vom plimba pe jos, dar vom și curăța de gunoaie traseul parcurs, găsind astfel cele mai bune conexiuni!

👉COMBINĂ ȘI DEPLASEAZĂ-TE!

#SăptămânaEuropeanăaMobilității #AnulEuropeanAlTineretului #PactulVerdeEuropean

Promovează postarea

Îmi place

Comentează

Distribuie