Skip to content

Participarea Ramonei Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, la evenimentul „Anul European al Tineretului – Prioritățile Tinerilor”

Ramona Chiriac, șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România: Generația tânără este proprietara viitorului Uniunii. De aceea, tinerii reprezintă o prioritate pentru Comisia Europeană, care a propus ca anul 2022 să fie Anul European al Tineretului

Anul European al Tineretului

Ramona Chiriac, Șefa Reprezentanței Comisiei Europene în România, a participat , în data de 26 noiembrie, la evenimentul „Anul European al Tineretului – Prioritățile Tinerilor”, alături de membri ai Parlamentului European, Eugen Tomac, Victor Negrescu și Dragoș Pîslaru, E.S. Laurence Auer, ambasadorul Republicii franceze în România si reprezentanți din mediul guvernamental și administrativ, dar și reprezentanți ai organizatiilor neguvernamentale.

În discursul său Ramona Chiriac a vorbit despre faptul ca tinerii reprezinta o  inspirație pentru acțiunile recente ale Comisiei precizând:

„Generația tânără este proprietara viitorului Uniunii. De aceea, tinerii reprezintă o prioritate pentru Comisia Europeană, care a propus ca anul 2022 să fie Anul European al Tineretului.”

Detalii

Data publicării26 noiembrie 2021