Skip to content

O altfel de „Seară de muzică folk”…

Ploaia care a venit aseară, peste oraș, a reușit doar să ne alunge din Parcul Central „Av. Nicolae Popescu Vedea” la… Casa de Cultură, acolo unde voluntari ai Centrului EUROPE DIRECT Teleorman și, totodată, membri ai Cercului de Muzică al Casei de Cultură a Municipiului Roșiori de Vede, au cântat cele mai frumoase cântece folk dar nu numai, fiind acompaniați de unul dintre cei mai iubiți artiști roșioreni și cel care reușește să adune în jurul său, de fiecare dată, ca un magnet, copiii și tinerii care calcă pragul instituției noastre de cultură: este vorba, desigur, de Tedy Stîngă!

Și e bine că avem o casă de cultură la care tinerii vin cu plăcere în fiecare zi, căreia îi dau viață, fiind locul unde iau contact cu lumea culturală, cu muzica, cu literatura, cu arta în general.

A fost o altfel de „Seară de muzică folk”, care a reușit să ne apropie mai mult, să ne întărească sentimentul că împreună suntem mai puternici, că putem să construim o lume mai bună, mai tolerantă, mai frumoasă!

Poate că ploaia de aseară „a venit și le-a potopit pe toate”, dar noi toți, tineri și adulți, am încercat să facem, prin muzică, o … lume „fără păcate”…