Skip to content

Încă o echipă, participantă la Euro Quiz 2022, a fost premiată la Centrul EUROPE DIRECT Teleorman!

🔵Lecţia de informare europeană a lunii august a fost organizată de EUROPE DIRECT Teleorman, în parteneriat cu Școala Gimnazială Nr. 1 Măldăeni, astăzi, 2 august 2022. Activitatea s-a desfășurat la sediul ED Teleorman, găzduit de Biblioteca 📖Municipală „Gala Galaction” – Secția Împrumut Carte pentru Copii, acolo unde au venit elevii din comuna Măldăeni participanți la Competiţia #EuroQuiz 2022, organizată de Reprezentanţa Comisiei Europene🇪🇺 în România şi Ministerul Educației🇷🇴.

🟡Alături de invitații noștri, dar și de voluntari 🥰ai ED Teleorman, am vorbit despre Anul European al Tineretului, despre priorităţie UE şi de comunicare pentru anul 2022, despre implicare și participare, despre activitatea şi proiectele instituțiilor europene şi ale Centrului ED Teleorman, dar și despre Spațiul învățării – ghișeul unic pentru materiale oficiale de predare și învățare în UE.

🔵 La finalul evenimentului, am oferite premiile acordate de către Reprezentanţa Comisiei Europene în România, dar şi de EUROPE DIRECT Teleorman, echipei „EuroMăldăeni”, coordonată de inimoasa profesoară Marcela Irina Ciupitu, cei patru elevi ocupând locul al III-lea în clasamentul echipelor teleormănene calificate la faza națională a „Euro Quiz”. Mulțumim pentru implicare directoarei Școlii Nr. 1 Măldăeni, prof. Simona Iordache, și tuturor pentru participare! 👏

#EYY2022