Skip to content

EUROPE DIRECT Teleorman – Programul estimativ al lunii DECEMBRIE 2022

Luna decembrie – Actualizarea permanentă a website-ului: www.edteleorman.ro.

Luna decembrie „Noua poveste europeană” – promovarea instituţiilor Uniunii Europene, diseminarea informaţiilor europene la nivelul comunităţii locale, punând accent pe cetățenia europeană, drepturile şi libertăţile cetăţenilor europeni, democrația, priorităţile UE pentru 2022: Pactul verde european, O Europă pregătită pentru era digitală, O economie în serviciul cetăţenilor, O Europă mai puternică pe scena internaţională, Promovarea modului nostru de viață european, Un nou elan pentru democrația europeană, NextGenerationEU, Anul European al Tineretului, Conferinţa privind viitorul Europei, alte teme europene de interes pentru diverse categorii de public, dar şi informarea despre activităţile Centrului EUROPE DIRECT Teleorman pe site-ul şi pe paginile de Facebook, Instagram şi Twitter ale acestuia.

1-31 decembrie „Relaţiile cu mass-media şi cu multiplicatorii de la nivel local” – transmiterea materialelor de presă, comunicatelor, anunţurilor, articolelor şi a documentelor informative europene utile cetăţenilor, către mass-media şi multiplicatorii locali de informaţii. Materialele de presă se vor axa, în principal, pe teme legate de UE, priorităţile anului 2022, dar şi pe activităţile Centrului EUROPE DIRECT Teleorman.

8 decembrie:   

ora 13:00  „Lecția de informare europeană”, dezbatere pe tema Anului European al Tineretului, a priorităţilor UE şi de comunicare pentru anul 2022, precum şi despre activitatea şi proiectele instituțiilor europene şi ale EUROPE DIRECT Teleorman. Manifestarea va avea loc în parteneriat cu Școala Gimnazială Stejaru, colaboratori: prof. Valentina Foamete – directorul instituțieiși prof. Liviu Mihai Costin și prof. Dănuț Călcîea.

Locul: Școala Gimnazială Stejaru.

28 decembrie:

ora 11:00 Gala voluntarilor, a punctelor de informare europeană şi a partenerilor ED Teleorman” prin care ne arătăm gratitudinea faţă de cei care au sprijinit echipa de proiect în activitatea de informare şi în organizarea de evenimente cu tematică europeană, conform priorităţilor UE pentru 2022.

Locul: Sediul ED Teleorman – sala de conferințe

            La cerere, organizăm ore de informare și alte evenimente specifice pe diferite teme europene în şcoli, licee, ONG-uri, biblioteci publice etc.