Skip to content

EUROPE DIRECT Teleorman – în vizită la Școala Gimnazială „Anghel Manolache” Scrioaștea pentru Lecţia de informare europeană!

📌 EUROPE DIRECT Teleorman organizează mâine, 16 noiembrie 2022, de la ora 13:00, „Lecţia de informare europeană” la Școala Gimnazială „Anghel Manolache” Scrioaștea. Manifestarea va avea loc cu srijinul directorului instituției, prof. Angelica Pîrvulețu, și al prof. Cristian Gabriel Moraru.

📋 Temele întâlnirii cu elevii și cadrele didactice din această instituție de învâțământ se vor axa pe: Anul European al Tineretului, priorităţile UE şi de comunicare pentru anul 2022: Pactul verde european, O Europă pregătită pentru era digitală, O economie în serviciul cetăţenilor, O Europă mai puternică pe scena internaţională, Promovarea modului nostru de viață european, Un nou elan pentru democrația europeană, NextGenerationEU, pe oferta educaţională propusă instituţiilor şcolare de centrul de informare europeană ED Teleorman, dar şi pe necesitatea implicării tuturor în procesul de luare a deciziilor, de creionare a viitorul nostru comun în Europa.

👉 Vă așteptăm cu drag!

#AnulEuropeanalTineretului