Skip to content

De Ziua Mondială fără Mașini, ne-am plimbat, dar am și curățat!

🚶‍♀️ În perioada 16-22 septembrie, la nivel european, s-a derulat Săptămâna Europeană a Mobilității, iar Municipiul Roșiorii de Vede s-a alăturat și în 2022 acestei acțiuni menită să contribuie la strategia europeană pentru o mobilitate sustenabilă și inteligentă.

🚶Dacă în zilele de 17-18 septembrie, am invitat teleormănenii să se deplaseze cu alte mijloace de transport decât mașina personală, iar în data de 18 septembrie, peste 90 de participanți de toate vârstele au răspuns invitației noastre la o plimbare cu bicicleta, astăzi, de Ziua Mondială fără Mașini, Biblioteca Municipală „Gala Galaction” și Centrul EUROPE DIRECT Teleorman au organizat o plimbare activă pe jos, combinată cu adunarea selectivă a gunoiului găsit pe traseul parcurs: sediul ED Teleorman – Primărie – str. Mihai Bravu – Bulevardul Comercial – DJ 612A – Zona de Agrement – Pădurea Vedea și retur.

🚶‍♀️Ne-au fost alături colegi de la toate compartimentele Direcției pentru Cultură, Educație, Creație și Sport, dar și elevi de la Școala Gimnazială „Dan Berindei” coordonați de prof. Luminița Dincă. Totodată, evenimentul a fost posibil și datorită sprijinului acordat de firma de salubritate „POLARIS”, cea care a pus la dispoziţie sacii pentru depozitarea deşeurilor adunate şi de ridicare şi selectare a deşeurilor.

👏 Mulțumim tuturor pentru participare și implicare!

👉 Până la o nouă întâlnire, COMBINĂ ȘI DEPLASEAZĂ-TE pentru CONEXIUNI MAI BUNE!

#EuropeanMobilityWeek

#WorldCarFreeDay

#EuropeanYearofYouth2022

#EuropeanGreenDeal