Skip to content

Campania „Teleorman, judeţ curat” – Roşiori de Vede – 19 aprilie 2022

Astăzi, 19 aprilie, echipa şi voluntari ai Centrului EUROPE DIRECT Teleorman au participat, alături de aproape 100 de colegi din Primăria Municipiului Roşiori de Vede, Direcţia pentru Cultură, Educaţie, Creaţie şi Sport şi Societatea URBIS, la campania de ecologizare „Teleorman, judeţ curat”.

În organizarea Instituţiei Prefectului Judeţului Teleorman, în parteneriat cu Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Managementul Deşeurilor Teleorman”, SC Polaris M Holding SRL și SC ECO SUD SA, operatorii Sistemului de Management Integrat al Deşeurilor în județul Teleorman, acţiunea se desfăşoară în perioada 18-21 aprilie 2022 şi are ca scop colectarea deşeurilor depozitate ilegal, reducerea gradului de poluare a apelor solului şi subsolului şi de conştientizare şi informare a cetăţenilor despre importanţa selectării la sursă a deşeurilor, în vederea protejării mediului înconjurător.

La Roşiori de Vede, au fost ecologizate următoarele zone: Bulevardul Comercial, colţ cu str. Sănătăţii – la fosta barieră cu Scrioaştea; Zona de picnic de la Pădurea Vedea; pe Drumul European 70, Alexandria – Roșiorii de Vede, vizavi de str. Anton Ionescu şi pe str. Sfântul Teodor – platoul Staţiei Meteo.

Aerul, apa, solurile şi biodiversitatea reprezintă o sursă de bogăţie naturală şi economică pentru Planeta noastră. Avem datoria de a le conserva și de a le proteja pentru a ne asigura că ne vor putea susţine şi în viitor. Doar împreună facem diferenţa!✌️

#PactulVerdeEuropean

#TeleormanJudețCurat2022