Skip to content

STĂ ÎN PUTEREA TA SĂ SCHIMBI CEVA!

…și nu sunt simple cuvinte, ci un adevăr de care trebuie să fim conștienți cât mai mulți dintre noi.

🥰 Chiar acest lucru a încercat să facă și Trupa de teatru forum a centrului EUROPE DIRECT Teleorman, în cea de a doua zi a sărbătorii „Zilele Bibliotecii Județene Marin Preda Teleorman”.

❗️În fața a peste 70 de participanți (elevi din școli și licee din Alexandria, dar și cadre didactice, bibliotecari, reprezentanți ai altor rețele de informare și puncte de contact ale Uniunii Europene din zona noastră de acoperire – EURODESK, oameni de cultură și artă etc) – tinerii noștri voluntari au spus, prin intermediul campaniei de teatru social de responsabilizare a comunității, că suntem „Gata să acționăm pentru natură”. Au avut alături un susținător venit special, de la Roșiori de Vede la Alexandria, pentru acest eveniment: primarul Municipiului Roșiori de Vede, economist Valerică Gheorghe Cîrciumaru, căruia îi mulțumim pentru încredere și sprijin!

🥰 Iar publicul a fost receptiv la mesajul nostru și a intervenit în piesa de teatru forum, schimbând în bine finalul acesteia.

Felicitări, dragi copii și tineri, pentru curajul vostru! Doar prin implicare putem face diferența!

✌️ Prin intermediul Campaniei „Stă în puterea ta să schimbi ceva”, ne dorim crearea unui public european avizat, sensibil la subiecte precum: poluarea, ignoranța, nepăsarea, dezinformarea, manipularea, etichetarea şi discriminarea, public capabil să conștientizeze valoarea implicării fiecăruia dintre noi în rezolvarea problemelor societății contemporane, dar și importanța democrației, libertății, egalității, toleranței și solidarității, valori europene care ne unesc.

👏 Mulțumim colegilor noștri din Biblioteca Județeană Teleorman pentru minunata colaborare și găzduire! Mulțumim tuturor pentru participarea activă!

👉 Și nu uitați: STĂ ÎN PUTEREA TA SĂ SCHIMBI CEVA!