Skip to content

LECȚIA DE INFORMARE EUROPEANĂ la Colegiul Național ”Alexandru Ioan Cuza” Alexandria

Astăzi, 🗓16 decembrie, a avut loc ultima Lecție de informare europeană, organizată de Centrul EUROPE DIRECT Teleorman🇷🇴 în anul 2021, gazdele evenimentului fiind elevi👫 și cadre didactice👩‍🏫 de la Colegiul🏣 Național ”Alexandru Ioan Cuza” din Alexandria.

Timp de o oră⏱, echipa EUROPE DIRECT Teleorman a susținut un dialog constructiv despre Conferinţa privind Viitorul Europei🗣, despre priorităţile Uniunii Europene pentru anul 2021: Pactul verde european🌳🌳🌳 și O Europă pregătită pentru era digitală💻, despre necesitatea implicării tuturor în procesul de luare a deciziilor, dar și despre oferta educațională a EUROPE DIRECT Teleorman, cu elevi și profesori de la prestigiosul colegiu teleormănean.

Evenimentul s-a bucurat de colaborarea directorului adjunct al unității de învățământ, prof. Simona Stoenescu, a prof. Floricica Marin și prof. Manuela Spătaru, care ne-au înţeles mesajul şi s-au implicat activ în derularea activității👏.

De asemenea, am avut bucuria de a dialoga cu tineri care își cunosc drepturile și sunt interesați de viitorul lor, de viitorul Europei✌️.

Este important să știm că acest viitor este în mâinile noastre. Depinde doar de noi să ne facem auzite vocile și să cream un viitor mai bun pentru toți europenii!🥰